sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Vauvanhuoneeseen

Vauvanhuoneeseen meille on tulossa miehen suvun puolelta tämäntyppiinen kehto:
Kehto on tällä hetkellä sinertävä, mutta anoppi on luvannut sipaista siihen vähän maalia pintaan. Toivoisin, että se maalattaisiin valkoiseksi, vaalean harmaaksi tai beigeksi...

Sitten minun suvun puolelta meille tulee tämäntyyppinen keinuhevonen:
Se on itseasiassa lähes vastaava, mutta vähän kuluneempi. Värikin on sama. :)


Sitten miehen homma on hankkia pinnasänky vauvalle. Hän itse halusi sen tehdä. Omaa silmääni miellyttää muun muassa seuraavat pinnasängyt:
Kuva Googlesta.
Ikean Sundvik-pinnasänky.
Näistä sängyistä tykkään siksi, että mielestäni on vauvalle turvallisempaa jos päädyt ovat umpinaiset, ei siis pinnoja niissä. Vaikka tuleehan pinnasänkyyn pehmusteet, jotka vaikuttavat pesämäiseen tunnelmaan, mutta silti omaa silmääni miellyttää enemmän nämä mallit. Lisäksi tykkäisin, että pinnasängyssä voisi olla jotain koristeellisuutta, kuten tuossa ylemmässä kuvassa. Tärkeää käytännön kannalta on myös, että pohja on nostettavissa/laskettavissa, sängyn reunan saa laskettua mahdollisimman äänettömästi ja että sänky on tarpeeksi tilava, jotta se sopii lapselle vielä taaperoiässä.

Sitten seuraavaksi vauvan vaatekaappi. Haluaisin vaatekaapiksi ihan perus Ikean Malm-lipaston valkoisena tai sitten Hemnes lipaston.
Malm
VS.
Hemnes
Väriä huoneeseen tuotaisiin pirteillä tekstiileillä ja vauvan sukupuolesta riippuen maalatulla tehosteseinällä. Lämpöä ja turvallista tunnelmaa huoneeseen toisi lämmin nukkamatto, pehmeä lampaantalja, erilaiset pehmeät valot, sekä mukavat, pimentävät verhot. :)

Söpöt seinälamput Ikeasta!


Tämmöisiä ideoita tällä kertaa. :) Mun täytyisi kohta alkaa miettimään meidän pienokaiselle nimiehdotuksia! Kun mies tulee kotiin, niin "nostetaan kissa pöydälle" ja jutellaan nimiasia halki! Meidän täytyy siis täyttää esitietolomake, jossa kysytään nimiehdotuksia tytölle ja pojalle hätäkastetta varten. Lomake tulisi olla täytettynä niskapoimu-ultraan mennessä, joka meillä on 25.2.! Iik :) Onneksi kummallakin on jo mieltymyksensä tiettyihin nimiin, nyt vaan pitäisi päästä yhteisymmärrykseen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti